Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Www.anaf.ro Restituire Taxa Auto

Www.anaf.ro Restituire Taxa Auto

Obligațiile fiscale restante ale contribuabililor persoane juridice care fac obiectul publicării sunt cele notificate, existente la sfârșitul trimestrului de raportare și neachitate până la data publicării. Unii șoferi vor mai putea circula prin bucurești cu mașina doar în urma plății unei taxe, cunoscută și ca „vinieta oxigen.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Perioada de restituire a fostelor taxe auto (taxa specială, taxa pe poluare și taxa pentru emisiile poluante) se prelungește până vara viitoare, potrivit unui act normativ recent publicat în monitorul oficial, la fel și pentru timbrul de mediu. Mai multe articole despre restituire taxa auto. Anaf este operator de date cu caracter personal nr.759/2009 autorizat de autoritatea naţională de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal să prelucreze aceste date conform criteriilor de protecţie, confidenţialitate şi securitate prevăzute de legea nr.677/2001.

Restituire Taxa Auto Inmatriculari Bucuresti Inmatriculari Ilfov
vizitati articolul complet aici : https://www.topauto-inmatriculari.ro/restituire-taxa-auto/
Legea privind restituirea taxei auto încasată ilegal a fost publicată la sfârșitul săptămânii trecute în monitorul oficial. Anaf a anuntat, la inceputul saptamanii, ca a finalizat procesul de restituire a taxei auto pentru contribuabilii care au depus dosarele complete, astfel ca din 2017 si pana in prezent au fost date 6,16 miliarde de lei, pentru 1,91 de milioane de cereri aprobate. Versiunea 11 ian 2012 :

Ce trebuie sa stiti despre restituirea taxei auto.

Anaf restituire taxa auto taxa poluare autoturisme. Anaf a anuntat, luni, finalizarea procesului de restituire a taxei auto pentru toti contribuabilii romani care au depus documentatii complete, astfel ca, din 2017 pana in prezent, fiscul a restituit in total 6,16 miliarde de lei, pentru 1,91 de milioane de cereri aprobate. Anaf a anuntat, la inceputul saptamanii, ca a finalizat procesul de restituire a taxei auto pentru contribuabilii care au depus dosarele complete, astfel ca din 2017 si pana in prezent au fost date 6,16 miliarde de lei, pentru 1,91 de milioane de cereri aprobate.

Taxa se aplică în funcție de cât e de poluant tipul de mașină folosită și în funcție de perioada în care șoferii vor să circule cu mașina prin capitală. 9/2013 privind timbrul de mediu pentru autovehicule. Anaf este operator de date cu caracter personal nr.759/2009 autorizat de autoritatea naţională de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal să prelucreze aceste date conform criteriilor de protecţie, confidenţialitate şi securitate prevăzute de legea nr.677/2001.

Recuperare Taxa Auto Cum Recuperezi Banii Pe Taxele Auto Si Timbrul De Mediu Www Odat Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.odat.ro/recuperare-taxa-auto-cum-recuperezi-banii-pe-toate-taxele-platite-pana-in-prezent/
Numele, prenume / denumire detinator: Restituirile se fac numai in moneda lei, in conturile deschise la bancile comerciale/cec de pe. Nu fac obiectul publicării obligațiile fiscale restante al căror cuantum total.

Perioada de restituire a fostelor taxe auto (taxa specială, taxa pe poluare și taxa pentru emisiile poluante) se prelungește până vara viitoare, potrivit unui act normativ recent publicat în monitorul oficial, la fel și pentru timbrul de mediu.

Continu ă restituirea taxei auto din dispozi ția domnului eugen teodorovici, ministrul finan țelor publice, a.n.a.f. Calculatorul de taxa auto 2021 este conform ordonantei de urgenta nr. Persoanele care au achitat taxa speciala pentru autoturisme si autovehicule, taxa pe.

Anaf anunta ca a terminat de restituit taxa auto: Poti depune cerere de restituire pentru taxa auto de la 16 ianuarie ultimele articole anaf: Procedura administrativă de restituire a taxei, astfel încât în prezent este necesară doar cererea.

Anaf Anunță Finalizarea Procesului De Restituire A Taxei Auto Profit Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.profit.ro/taxe-si-consultanta/anaf-anunta-finalizarea-procesului-de-restituire-a-taxei-auto-pentru-toti-contribuabilii-19109552
Din dispoziția domnului eugen teodorovici, ministrul finanțelor publice, a.n.a.f. 52/2017, publicată în monitorul oficial 10 august 2019 at 15:37.

Noua taxa auto, denumita in continuare timbru de mediu, a intrat in vigoare la data de 15 martie 2013, odata cu publicarea in monitorul oficial.

Până la începutul lunii iunie, statul avea de restituit 23 de milioane de euro contribuabililor din oltenia, reprezentând taxa auto. 9/2012 privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule,. (1 of 1) p p p p.

Posting Komentar untuk "Www.anaf.ro Restituire Taxa Auto"