Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Nu Pot Sa Dorm

Nu Pot Sa Dorm. Mai bine previi decat sa tratezi. Nu am mai scris de ceva timp. Tudor, la cele 6 saptamani ale sale a vrut ca sedinta lui foto sa fie si de baiat mare, dar si de nou nascut. Folosirea reţelelor de socializare are legatură cu tulburări ale somnului. Am schimbat dieta drastic cu cel putin 1 an in urma.

Gandurile ma napadesc si marsavele nu ma lasa sa ma odihnesc. Nu poţi să mai interacţionezi. (am sa incerc sa bag atat chestii medicale cat si psihologice). Nu stiam ca mai trebuie sa merg si la medicul de familie daca merg la psihiatru.cu celelalte medicamente nu interactioneaza, nu cred ca are in ultima vreme am mai dormit, am nopti cand dorm bine fara nici o pastila.dar sunt unele nopti cand nu pot adormi.eu acuma sunt la pastilele de. Incearca sa cumperi si sa iei melatonina de la plafar/farmacie sau nervocalmin somn usor si vezi daca dormi.

Yoo Frate Posts Facebook
Yoo Frate Posts Facebook Source from : https://www.facebook.com/yoofrate/posts
Noaptea când nu pot să dorm mă gândesc la tine cu speranţă că şi tu te gândeşti la mine! Cu toate ca acum parca am alt sentiment , mult mai ciudat , nu pot sa dorm , nu am ce face in casa. Ce am observat eu ? Nu poţi să mai interacţionezi. Am schimbat dieta drastic cu cel putin 1 an in urma.

Nu stiu nici eu.nu am stare.

Mai bine imi luam naibii concediu normal da oricum la cutit trebuia sa ajung asa ca poate e mai bine. Apelati cu incredere la bossmusicevents tel.0765.55.00.54 noi iti aducem orice artist la. Am schimbat dieta drastic cu cel putin 1 an in urma. Cu toate ca acum parca am alt sentiment , mult mai ciudat , nu pot sa dorm , nu am ce face in casa. Nu stiu nici eu.nu am stare.

Incearca sa cumperi si sa iei melatonina de la plafar/farmacie sau nervocalmin somn usor si vezi daca dormi. Mai bine imi luam naibii concediu normal da oricum la cutit trebuia sa ajung asa ca poate e mai bine. Gandurile ma napadesc si marsavele nu ma lasa sa ma odihnesc. Incercand sa trec in lumea viselor, caci asta e lumea mea, am observat un lucru ciudat. Nu am mai scris de ceva timp.

Rulz Ct Nu Pot Sa Dorm Youtube
Rulz Ct Nu Pot Sa Dorm Youtube Source from : https://m.youtube.com/watch?v=rPV1oNnFrO8
Read nu pot sa dorm from the story legende by invinciblemonster with 2,244 reads. Daca nu reusesti, consulta un medic pentru somnifere, daca problema persista.dar mai intai. Nu stiam ca mai trebuie sa merg si la medicul de familie daca merg la psihiatru.cu celelalte medicamente nu interactioneaza, nu cred ca are in ultima vreme am mai dormit, am nopti cand dorm bine fara nici o pastila.dar sunt unele nopti cand nu pot adormi.eu acuma sunt la pastilele de. Ace photography by oana stoica. Mai bine imi luam naibii concediu normal da oricum la cutit trebuia sa ajung asa ca poate e mai bine.

E de cacat concediul asta de boala.

E de cacat concediul asta de boala. Ace photography by oana stoica. 2:33 am, 12 mai 2016. Nu poţi să mai interacţionezi. From șantier în spațiu by polana.

Cu toate ca acum parca am alt sentiment , mult mai ciudat , nu pot sa dorm , nu am ce face in casa. Noaptea când nu pot să dorm mă gândesc la tine cu speranţă că şi tu te gândeşti la mine! Tudor, la cele 6 saptamani ale sale a vrut ca sedinta lui foto sa fie si de baiat mare, dar si de nou nascut. Nu poţi să mai interacţionezi. E de cacat concediul asta de boala.

Cuvinte Rupte Din Sufletul Meu
Cuvinte Rupte Din Sufletul Meu Source from : https://cuvinteruptedinsuflet.wordpress.com/2014/03/27/129/
(am sa incerc sa bag atat chestii medicale cat si psihologice). Imi vine sa ies afara ce sa fac ? From șantier în spațiu by polana. Nu esti singura in aceasta situatie, problema afecteaza o treime dintre adultii din tara daca, dimineata, nu esti buna de nimic pana nu bei o cana zdravana de cafea si pe tot parcusul zilei ai grija sa ai provizia de cofeina aproape, atunci. Sentiment ciudat la inceput, dar mi'am dat seama ca am facut cunostinta cu ceva asemanator acum.

Tudor, la cele 6 saptamani ale sale a vrut ca sedinta lui foto sa fie si de baiat mare, dar si de nou nascut.

2:33 am, 12 mai 2016. Ce am observat eu ? Incercand sa trec in lumea viselor, caci asta e lumea mea, am observat un lucru ciudat. Tudor, la cele 6 saptamani ale sale a vrut ca sedinta lui foto sa fie si de baiat mare, dar si de nou nascut. Mai bine imi luam naibii concediu normal da oricum la cutit trebuia sa ajung asa ca poate e mai bine.

Posting Komentar untuk "Nu Pot Sa Dorm"